Maak zelf een gratis reis weblog! | inloggen
sixmoremiles.reismee.nl

USA 2008 | De laatste daagjes... (door Pia)

Voor de laatste keer een verhaaltje schrijven over onze belevenissen. Melanie heeft weer een paar series foto's geplaatst en ik zal er de verhaaltjes bij vertellen.

Dinsdag zijn we naar Hollywood gereden en hebben we natuurlijk de 'Walk of Fame' gelopen. Op internet hadden we een paar 'adresjes' opgezocht want er staan honderden sterren, en vind dan die van Johnny Cash, Bob Marley of Johnny Depp maar eens... Eerlijk gezegd was dat ook het enige leuke aan Hollywood Boulevard want verder was het niet spectaculair en onverzorgd. Vooral winkels met pruiken, hele hoge laarzen en hele korte rokjes...snappie? 's Avonds niet rondlopen dus. We hebben in een leuke tent gegeten, echt alles jaren 50: Jukebox, bankjes, foto's; net of we in 'Happy Days' waren beland, voor wie die serie kennen. Leuke naam had het ook: 'Mels drive-in'! 's Middags zijn we Beverly Hills en Bel Air ingereden en een beetje huisjes gekeken. Er staan inderdaad mooie bij hoor! Veel groen, prachtig verzorgd, dus wat dat betreft zouden we ons er wel thuis voelen; maar ach, de hele tijd met je zonnebril oplopen omdat je anders weer herkend word...nee we gaan toch weer lekker naar Rijsoord hoor! Ondertussen was het nog steeds erg warm, het mooie weer volgt ons geloof ik! 's Avonds zijn we naar de Universal Studio's gegaan, niet naar het park zelf maar naar het naastgelegen gedeelte waar heel veel winkels zijn en allerlei entertainment. Ook Hard Rock Cafe Hollywood zit daar en daar hebben we heerlijk gegeten.

Woensdag weer een warm dagje. Mel werd laat wakker en voelde zich niet lekker, ze had hoofdpijn en moest overgeven. Na een poosje ging het gelukkig beter en hoewel ze niet echt je-van-het was gingen we toch de auto in op weg naar Malibu. Daar een rustig strandje gevonden waar Ad en ik met elkaar in zee gingen. Ik durfde eerlijk gezegd niet zelf, de golven zijn hoog en zo sterk dat je gewoon meegesleurd wordt. Het was wel super, pootje baden in de Pacific! 's Avonds hebben e in het hotel gegeten en we gingen niet al te laat naar bed.

Donderdag, de laatste dag dus alweer. Op ons gemak nog wat gewinkeld in Pasadena, en nu zitten we in de hotelkamer; Mel met een Engelstalig puzzelboek, Ad voor de tv, hij heeft net de boardingcards uitgeprint en de koffers zijn zo goed als gepakt. Morgen om een uur of 8 op weg naar LAX Airport, we vliegen als alles volgens schema verloopt om 11.47 uur en landen in Houston om (plaatselijke tijd) 17.06 uur; dan vanaf Houston om 19.10 naar Amsterdam, waar we zaterdag aanstaande om 11.50 uur hopen te landen. Een vlucht van 9 uur en 40 minuten, die laatste, dus de puzzelboekjes zitten al in het voorvak! We hebben GENOTEN deze afgelopen weken en het was echt heel erg leuk om van alles via het weblog te delen met jullie!

Lieve mensen, vanaf de 11e verdieping met inmiddels uitzicht op een goed verlicht LA by night, heel veel groetjes en we hopen jullie allemaal weer snel in levende lijve te zien!

Bye bye, tuurlijk ook namens Mel en Ad,

Pia

2 reacties

Ankie schrijft:

Ha lieverds, bedankt voor jullie geweldige verslagen. Een hele goede terugreis. We zijn blij als we jullie weer kunnen omhelzen! Momenteel stort het van de regen en dondert het. Welkom weer in ons kikkerland.

Diana schrijft:

Nogmaals met Ad in zee......dat beloofd alleen maar goeds voor de komende 30 jaar!! Goede thuisreis en tot snel. X en X en X

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
FLORIDA 2010

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres:

Zoeken